Beoordelingen van Ayami Deventer

Recente recensies van Ayami Deventer

5 sterren na 90 reviews

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chinees eten zoals het hoort, snel en warm bezorgd. Zeker een aanrader !

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wokbox gon bao kip, goede portie alleen vond de smaak niet optimaal. Fried rice is gewoon gekookt rijst... gado gado was warm, sate saus moet los geserveerd worden samen met de kroepoek. Dit was een smurrie geworden. Had beter verwacht. Bezorging was wel top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen jammer dat de bestelling niet goed was overgenomen. We hadden kip met kerriesaus besteld maar kregen kip met champignons. Maar desondanks hebben we heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed chinees eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm maar waarom maar 1 klein potje sambal? Het is een menu voor 2 personen.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was erg lekker. Ayami is een goed Chinees restaurant. de bezorgmaaltijden zijn even lekker als de maaltijden in het restaurant. Echt een aanrader.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer prima en lekker warm en snel gebracht toppie

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd. Lekker eten.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had vooraf besteld, de bestelling zou om 17.20 uur bezorgd worden, Om half 6 was er nog niets, Ik heb toen gebeld en er werd gezegd dat de bezorger onderweg was, Omdat er kwart voor 6 nog niks was, wilde ik nogmaals bellen, maar de deurbel ging al. Mijn bestelling werd gebracht maar was niet warm genoeg meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo als altijd was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was een half uur te laat en daar werd niets over gezegd. Bovendien leek het wel of de bezorger van het eten had gegeten: het was maar een half bakje! Het eten was ook niet zo lekker, de vorige keren was de kwaliteit beter..

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gewoonlijk netjes op tijd bezorgd en het was super lekker weer

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en op tijd. Alleen erg veel paprika en champions wij misten de andere groenten daarom drie sterren gr Jaap

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en ook goed warm. Tevreden over, ook de bezorgerwas vriendelijk 👍.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Not enough different vegetables, only bell pepper. My friends complained that they had not enough chicken and too much rice.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede Service en vlot in het verplaatsen van de afhaaltijd indien nodig. Kwaliteit is goed. Als ik weer in Deventer moet zijn voor werk met collega's ga ik zeker hier weer bestellen en afhalen.

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, mooi op tijd bezorgd. Wel jammer dat je maar een halve bak foe yong hai krijgt bij een combinatie gerecht. Heb liever een hele bak en geen saté.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goede service

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals gewoonlijk zeer smaakvol. Grote portie en lekker warm. Helaas duurt bezorging lang. Ditmaal een uur en 20 minuten moeten wachten. Jammer

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, bezorging omgeven 45 minuten, warm

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, heet, vriendelijke bezorger. Her smaakte heerlijk. Aanrader!

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer even lekker en goed van temperatuur. Alleen zat er bij onze kip met champignon gerecht geen champignons in heel erg jammer, wel zaten er super veel ui in.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijke bezorger !

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en lekker!

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima, tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelf eens iets anders geprobeerd de Cantonese Tjap Tjoy, deze viel voor mij wat tegen qua smaak, maar goed ik wou het eens proberen. Volgende keer ga ik gewoon weer voor de gepaneerde kip met ananas waar ik echt een grote fan van ben.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er binnen 15 min en wederom super!

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk smullen van alles.

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top! Snel bezorgd en smaak en kwaliteit heel goed.

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk ! En de bezorger keurig op tijd.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging, alles nog zo goed als heet en weer zeer smakelijk. Wel jammer dat de actiecode nu geld voor een blikje drinken en niet meer voor die overheerlijke mini loempia's, deze dus maar bij besteld. Frisdrank drinken wij niet vandaar.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed maar niet erg warm graag volgende keer warm eten

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was iets later als gevraagd maar dat was geen probleem , en omdat we zoveel besteld hadden hadden we in hoofdletters erbij gezet graag 3x sambal maar alles wat we we kregen 1x sambal zo jammer

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk weer HEERLIJK. Voor 17.00 uur hadden wij het al in huis.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden veel verschillende combi's voor 6 personen, op zich prima, wat opmerkingen: rundvlees was taai, gadogado vooral tauge.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als de eerste keer, heerlijk gegeten. Op tijd bezorgd en alles was goed warm/heet zelfs. Ayami zal ons vaste chinees worden.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede kwaliteit

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet de juiste bestelling. Gelukkig werd het goed opgelost maar het was niet fijn om met iemand te moeten bellen die zo geagiteerd was dat het Nederlands onverstoorbaar werd. Beetje rustiger antwoord geven zou helpen, nu moest ik bij elke zin wel 3x vragen om het rustig te herhalen en het bleef onduidelijk

Reactie van Ayami:Beste, Excuus voor het ongemak. Mocht u de desbetreffende collega nogmaals aan de lijn treffen, dan kunt u ook vragen naar een ander iemand om u te helpen :). Met vriendelijke groeten, Team Ayami

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed eten. Alleen had ik een actiecoupon voor gratis loempiaatjes, actiecode ingevuld en niet ontvangen.

Reactie van Ayami:Beste Monique, Erg jammer dat u de loempia’s niet hebt ontvangen. Het blijkt dat het niet is gelukt met het invoeren. Wij hebben namelijk geen loempia’s op uw bon gezien. Mocht u nog een keer bestellen dan kunt u, nadat u uw bestelling hebt geplaatst, altijd ter controle even bellen naar ons restaurant! Met vriendelijke groeten, Team Ayami

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed verzorgd en lekker.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten en prima bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals altijd prima maar ik had een tijd afgesproken om te halen en moest toen toch nog enige tijd wachten. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte goed ?

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heeeeerlijk, en de bezorger was keurig op tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Kwaliteit en smaak goed, snel bezorgd en er zat een extraatje bij :-) superleuk. thnx!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens planning bezorgd en lekker gegeten.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top. Snelle bezorging. Goede temp. Super lekker.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de Cha Siew ontbrak helaas de saus. Ook had de buitenkant meer geroosterd mogen zijn. Was nu bijna net zo zacht als de binnenkant. De pindasaus aan de pittige kant. Voor de rest zeer tevreden. De bezorging was mooi op tijd.

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk en goed van temperatuur wij hebben genoten

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd een kwartier na gevraagde tijd bezorgd, (Bestelling via internet). Dus voor de zondag is dat prima vind ik. Het was heerlijk enige minpuntje was dat we nasi kregen i.p.v bami, maar ook die smaakte goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker!!!!!!!

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heeeeeerlijk ! En keurig op tijd bezorgd.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker en makkelijk

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede porties, goed warm en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, lekker eten. Wat wil je nog meer?!

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en precies op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, leuke actie met de miniloempia's erbij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was warm, heerlijk en mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb heerlijk gegeten! Het eten was warm en je kreeg best veel en lekker grote stukken vlees!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wat later, maar ter compensatie kroepoek van het huis. Keurig! Eten was ook heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, lekker gegeten!

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 45 minuten bezorgd. Eten goed warm en zoals altijd erg smaakvol!

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vlot. Jammer dat de gratis mini loempia's er niet bij zaten.

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Snelle bezorging. Vriendelijk. Eten goed warm en erg lekker.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is van top-kwaliteit! Voor weinig geld, krijg je veel en goed eten. Ik bestel daarom minimaal een paar keer maand bij Ayami. Verder zijn ze ontzettend vriendelijk en bezorgen ze snel.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd netjes binnen de genoemde tijd afgeleverd. Eten warm en zoals gewoonlijk erg lekker!